2o Τουρνουά Ανάπτυξης TRM-BALATON HELLAS 2018

Aπό την Ρόδο ξεκινά φέτος το Τουρνουά Ανάπτυξης TRM-BALATON HELLAS στις 31/03/18 και 01/04/18 και συνεχίζεται καθ ολη την διάρκεια του 2018 στις περιοχές της Κέρκυρας, Σερρών, Βόλου, Καλαμάτας και Κρήτης.

Το τουρνουά με το οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας απέκτησε 70 νέους αθλητές στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων κατά την διάρκεια του 2017 επαναλαμβάνεται και φέτος μετά την επιτυχία που σημείωσε.

Στο φετινό πρόγραμμα προστέθηκαν δυο νέες τοποθεσίες τέλεσης αγώνων αυτές της Κέρκυρας και των Σερρών και όπως όλα δείχνουν η Ομοσπονδία αναμένει το τουρνουά (χορηγοί του οποίου είναι οι δυο εταιρείες ΤRΜ και η BALATON HELLAS) να σημειώσει εκ νέου επιτυχία όπως και το 2017.

Εμψυχωτής και υπεύθυνος του τουρνουά είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ κ. Σ. Παναγάκης ο οποίος ανέκαθεν υποστήριζε ότι η Ομοσπονδία θα έπρεπε διάμεσου ενός τέτοιου είδους τουρνουά να βοηθάει το άθλημα της ιππασίας στην περιφέρεια.

Ευχόμαστε το τουρνουά να κυλήσει ομαλά και με επιτυχία ώστε αρκετοί νέοι ιππείς που θα λάβουν μέρος στους αγώνες να πάρουν την άδεια ιππέα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *