Ανακοίνωση της Balaton Hellas σχετικά με την ουσία COBALT

Η Balaton Hellas σαν αντιπρόσωπος της TRM στην Ελλάδα και την Κύπρο, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τις απαγορευμένες ουσίες, διευκρινίζει ότι τα δυο προϊόντα της ιρλανδικής εταιρείας TRM, Speedxcell και Kurasyn δεν περιέχουν κοβάλτιο (Cobalt) στην σύνθεσή τους.

Είναι γεγονός ότι μερικά συμπληρώματα διατροφής της εταιρείας TRM περιείχαν κοβάλτιο στην σύνθεσή τους μέχρι πριν από 6+ μήνες (και ίσως να αναγράφεται σε παλαιότερες συσκευασίες σαν συστατικό), όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις παγκοσμίως στο θέμα του ντόπινγκ κοντρόλ που αφορούν το κοβάλτιο, η TRM εναρμονιζόμενη συνεχώς με τα διεθνή στάνταρ, άλλαξε την σύνθεση των δυο προΪόντων της και δεν περιέχουν πλέον καμμιά ποσότητα κοβαλτίου.

Σημειωτέον ότι το προϊόν Kurasyn -το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως- όπως και το πολυβιταμινούχο προϊόν Speedxcell αποτελούν τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας και χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Balaton Hellas στο τηλ. 2109351113 και στο email info@balaton.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0

Your Cart