ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ BALATON HELLAS

Η BALATON HELLAS ιδρύθηκε το 2009 και είναι ο επίσημος εισαγωγέας για Ελλάδα και Κύπρο των κορυφαίων συμπληρωμάτων αλόγων TRM που κατασκευάζονται στην Ιρλανδία. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε άλογα ιππασίας, ιπποδρόμου και ιπποπαραγωγής. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένα, προσεκτικά επιλεγμένα και κυκλοφορούν σε πολλές χώρες με παράδοση στα άλογα όπως η Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιρλανδία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Αυστραλία, οι Φιλιππίνες και το Χονγκ Κονγκ. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα και πρωτοπορούν σε σύνθεση και ειδικά χαρακτηριστικά. Η BALATON HELLAS ιδρύθηκε όταν στην χώρα μας επικρατούσαν ήδη δύσκολες οικονομικές συνθήκες, συνεπώς οι τιμές των προϊόντων  TRM – που αποκλειστικά εμπορεύεται στην Ελλάδα – είναι απόλυτα ανταγωνιστικές κι έχουν διαμορφωθεί προσεκτικά, ώστε να είναι προσιτές σε όλους.

Η ιστορία πίσω από το όνομα

Ο ΜΠΑΛΑΤΟΝ ήταν το άλογο που κέρδισε το 30ο Ελληνικό Ντέρμπι το 1976. Τότε ήταν 3 ετών και ανήκε στην οικογένεια του champion jockey Τάκη Παπαδόπουλου. Ο Μπάλατον πήρε το όνομά του από την γνωστή λίμνη της Ουγγαρίας.

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2009 από τον γιο της οικογένειας, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος προς τιμήν του πατέρα του και του αλόγου του την ονόμασε Balaton Hellas.