TRM – BALATON HELLAS Τουρνουά Ανάπτυξης 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο, 6-8 Οκτωβρίου και ο 2ος αγώνας του TRM – BALATON HELLAS Τουρνουά Ανάπτυξης στο Βόλο, στις εγκαταστάσεις δύο ιππικών σωματείων, του Κέντρου Ιππασίας Σέσκλου και του Ιππικού Ομίλου Τριάθλου Ιππική Σχολή.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου έκτακτη Άδεια Ικανότητας Αθλητού με συμμετοχή 10 υποψήφιων αθλητών. Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων και ακολούθησε ο αγώνας ιππικής δεξιοτεχνίας με δύο αγωνίσματα, Α3 και Α4 στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Τριάθλου Ιππική Σχολή.

Μετά τον αγώνα της ιππικής δεξιοτεχνίας ακολούθησε σε όλους τους αθλητές, νέους και παλαιούς, σεμινάριο στην επίπεδη εργασία από τους κριτές του αγώνα, κ.κ. Ρόζμαρι και Νίκο Γεωργόπουλο.
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας της υπερπήδησης εμποδίων με δύο αγωνίσματα ύψους 0.80 και 1.00μ. Κριτής στον αγώνα των εμποδίων ήταν και πάλι η κ. Ειρήνη Εγγλεζάκη και εκπρόσωπος της ΕΟΙ ο κ. Στάθης Παναγάκης, Μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος της διοργάνωσης. Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Καλισογιάννης και ο Διοικητικής της Πυροσβεστικής κ. Χ. Πόζογλου. Ο κόσμος του Βόλου έδωσε δυναμικό παρών στους αγώνες χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντας τους νέους αθλητές.

Ακολουθεί στα τέλη του Οκτώβρη, 28-29 ο 3ος αγώνας στη Ρόδο και τον Ιππικό Όμιλο Ρόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *